Søg efter kvalitetsbøger

 
kvalitetsbøger
Lauritz.com Borgen.
Log ind Log ud. Forlagene Borgen, Hekla og Vindrose udgiver en bred vifte af kvalitetsbøger inden for lyrik, danske og udenlandske romaner, kunstbøger, undervisningsbøger, børne og ungdomsbøger, fag og håndbøger om bl.a. psykologi, samliv, sundhed, spiritualitet, husdyr, håndarbejde, livskvalitet og kultur.
Endnu en bog af Ole Vedfelt - Vedfelt instituttet.
Ole Vedfelts nye bog A Guide to the World of Dreams - An Integrative Approach to Dreamwork er blevet til på opfordring af det ansete internationale, forlag Routledge London og New York, som udgiver akademiske kvalitetsbøger, blandt andet Jungs samlede værker.
Forlaget Fly Inge-Helene Fly.
Kort sagt er det kvalitetsbøger, der vil sin læser noget fx sætte en dagsorden, øge kendskabet til andre verdensdele og kulturer samt ikke mindst påvirke læseren til at tænke nærmere over egen eksistens. Du er velkommen til at sende et uopfordret manuskript til Forlaget Fly inden for forlagets profil.
8 kvalitetsbøger til selvhjælp til forbedring af dit liv Selvhjælpsressourcer.
8 kvalitetsbøger til selvhjælp for at forbedre dit liv. Før du ser på disse 8 selvhjælpsbøger for at forbedre dit liv i alle aspekter, Jeg vil gerne have, at du ser denne optagelse af et udvalg af de mest populære selvhjælpsbøger.
Biblioteket Den danske kirke i Bruxelles asbl.
Bogsalg: Kirken sælger bøger til julemarkedet og modtager gerne nyere kvalitetsbøger, som kan sælges videre. Kirken modtager ikke, lydbånd, CDere, VHS-bånd, DVDer, gamle rejsevejledninger, skolebøger, tegneserier, slidte, overmalede og lasede bøger og lignende, som kirken desværre ikke kan finde et marked for.
Format til en bog - www.diewiese.dk.
Journalist Trine Wiese, der ejer die Wiese, har skrevet og været redaktør af en lang række kvalitetsbøger, der både er udgivet i e-versioner og i lækre, trykte formater. Bøgerne viser, at I er mere end en letbenet døgnflue. De kan få jer til at rage positivt op i et mediebillede, hvor antallet af nyheder eksploderer, og det meste glemmes hurtigt igen.
Kvalitetsbøger fra Nucleus vinder priser - Nucleus.
Kvalitetsbøger fra Nucleus vinder priser. Forlaget arbejder på at skabe undervisningsmidler at høj kvalitet, både hvad angår det faglige indhold og den pædagogiske formidling, men arbejder også på en højnelse af layout og formidling af figurmaterialer. Vi er af den overbevisning at indbydende læremidler er med til at fange elevernes interesse for det faglige stof.
mettehundahl, Forfatter på Det Blå Forlag.
Det Blå Forlag ApS. Mobiltelefon: 2445 9040. Del denne side med andre. Det Blå Forlag er et nystartet forlag, hvis formål er at sælge kvalitetsbøger til overkommelige priser til alle der færdes på vandet, uanset størrelsen på fartøjet. Go to Top.
Financial Controller til Lindhardt og Ringhof til Egmont Publishing Ofir.dk.
Ambitiøst, danskforlagshus med flere datterforlag Vi er et ambitiøst, danskforlag med en stærk international profil, og vi udgiver kvalitetsbøger, der underholder informerer, og inspirerer: bøger om store personligheder, om vores fælleshistorie, mad og vin, romaner, krimier og kærlighedshistorier, billedbøger ungdomsromaner, klassikere, nobelprisvindere, debutanter og internationalebestsellerforfattere.
JT Stål // Smede og svejseteknik Erhverv jtstaal.dk.
Reolernes skulpturelle, lyse, lette og rå look er helt perfekt. Forlaget Muusmann er kendt for sine kvalitetsbøger om kost, sundhed og gastronomi og for sin progressive, ligefremme stil. Her skabes smukke bøger med inspirerende indhold og da bøgerne hver især er små kunstværker, så er det også vigtigt, at de præsenteres anderledes og smukt, når de vises for kunderne.

Kontakt os